RPHS Law

Kaltrina Mehmeti
Këshilltare e jashtme

Kaltrina Mehmeti është juriste me përvojë në të drejtën civile franceze, kontrata, mosmarrëveshje financiare, të drejtat e PI, me fokus akademik në të Drejtën Tregtare. Ajo ka punuar në firmën ligjore ndërkombëtare Gowling WLG në Paris, ku fitoi përvojë të çmuar në fushën e Bankave dhe Financave.

Kaltrina ka qenë e angazhuar në menaxhimin e çështjeve ligjore në ligjin e energjisë dhe financimin e projekteve në një spektër të transaksioneve bankare dhe financiare që i shërbenin klientëve nga SHBA, Evropa dhe Afrika. Kaltrina drejton deskun fraznez në RPHS Law.

Education

Master në të drejtën tregtare, Universiteti i Parisit 1, Panthéon-Sorbonne (2021)
Bachelor, Universiteti i Parisit 1, Panthéon-Sorbonne (2020)
Bachelor, Universiteti i Parisit 1, Sorbonne-Nouvelle (2019)
Gjuhtë e huaja të aplikuara në Ekonomi dhe në Drejtësi (Anglisht dhe Spanjisht)