RPHS Law

Ekipi Ynë

Mirësevini në Shoqërinë e Avokatëve RPHS Law, destinacioni juaj kryesor për zgjidhje ligjore komerciale dhe korporative në Kosovë. Me një ekip partnerësh dhe bashkëpuntorësh me përvojë të gjatë, ne jemi krenarë me eskpertizën e pakrahasueshme në zgjidhjen që ofrojmë në fusha të ndryshme të çështjeve ligjore për biznese. Angazhimi ynë për përsosmëri profesionale dhe kujdes të shtuar në zgjidhje ligjore na veçon si lider në industri.

Partner Menaxhues

Partner Menaxhues

Bashkëpuntore e Lartë

Bashkëpuntor i Lartë Menaxhues

Bashkëpuntor i ri

Bashkëpunëtore e re

Këshilltar i jashtëm

Këshilltare e jashtme