RPHS Law

Mirësevini në RPHS Law

Shoqëri e Avokatëve e themeluar për biznese

Destinacioni juaj kryesor për zgjidhje ligjore komerciale dhe korporative në Kosovë.

Rreth nesh

RPHS Law është një Shoqëri e Avokatëve me shërbime gjithëpërfshirëse, me seli në Prishtinë, Kosovë, e orientuar në ofrimin e shërbimeve këshilluese ligjore korporative dhe komerciale. Në këshillojmë klientët tonë vendas dhe ndërkombëtarë mbi një gamë të gjerë të çështjeve ligjore në fushën e së drejtës komerciale dhe korporative, financiare dhe bankare, bashkimit dhe blerjes së kompanive, projekte të infrastrukturës dhe të energjisë dhe zgjidhje alternative të mosmarrëveshjeve. Me një ekip partnerësh dhe bashkëpuntorësh me eksperiencë të gjatë, jemi krenarë me eskpertizën e pakrahasueshme në zgjidhjen që ofrojmë në fusha të ndryshme të çështjeve ligjore për biznese. Angazhimi ynë për përsosmëri profesionale dhe kujdes të shtuar në zgjidhjet ligjore, na veçon si lider në industri.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për informata shtesë, ju lutemi na kontaktoni në info@rphs.law ose na telefononi në +383 49 525 222.

Shërbimet

E Drejta Komerciale dhe Korporative

Një nga çështjet kryesore aktuale që i ndihmon kompanitë të jenë funksionale janë qëndrueshmëria dhe qeverisja e mirë..

E Drejta Bankare dhe Financiare

Institucionet financiare janë duke u ekspozuar ndaj dy tendencave kryesore aktuale, së pari transformimi dixhital dhe së dyti ngritja e institucioneve fintech në treg..

E Drejta e Pasurive të Paluajtshme

RPHS Law ka praktikë dhe përvojë ligjore që ofron shërbime gjithëpërfshirëse në të gjitha aspektet e dispozitave ligjore mbi paluajtshmëritë..

E Drejta e Konkurrencës

Në RPHS Law, ne besojmë se konkurrenca e shëndetshme është shtylla bazë e inovacionit dhe rritjes ekonomike. Praktika jonë nga Ligji i Konkurrencës është krijuar ..

Energjia, gazi dhe nafta

Sektori i Energjisë, Naftës dhe Minierave në Kosovë ka potencial të madh për investime. Ndërsa ky sektor ..

Institucionet Financiare

Industria financiare qëndron si një nga sektorët më të rregulluar, duke kërkuar një kuptim gjithëpërfshirës të specifikave të saja..

Shëndetësia dhe Farmaceutika

RPHS Law shërben me krenari si këshilltar ligjor lider për entitetet e njohura brenda industrisë farmaceutike që operojnë në Kosovë

Mediat Digjitale dhe Telekomunikacioni

RPHS Law bashkon ekspertizën vendore dhe atë ndërkombëtare në industrinë e medias dhe telekomunikacionit, për shkak të aplikimit..

Faqja e lajmeve

Vlerësimet